Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Downloads
Plaatsenoverzicht
Reacties van mensen
Vacatures
Privacy en voorwaarden

plaatsenoverzicht

Alfabetische volgorde

Wij verzorgen uitvaarten overal waar wij gevraagd worden. Hieronder treft u een overzicht van de 72 plaatsen (op alfabetische volgorde) waar wij tot nu toe uitvaarten verzorgd hebben. Daaronder is een overzicht van de 16 crematoria waar wij zijn geweest.

Alblasserdam
Almkerk
Ameide
Amsterdam
Andel
Arkel
Antwerpen (BE)
Apeldoorn
Barendrecht
Bleskensgraaf
Boxmeer
Brandwijk
Deil
Delft
Den Haag
Dordrecht
Ede
Everdingen
Giessenburg
Giessen-Oudekerk
Gorinchem
Goudriaan
Groningen
Groot-Ammers
Haarlem
Hardinxveld-Giessendam
Hendrik Ido Ambacht
Heinenoord (Natuurbegraafplaats Zomerlanden)
Hoogblokland
Hoogvliet
Hoornaar
IJsselstein
Krimpen a/d IJssel
Langerak
Leerbroek
Leerdam
Lexmond
Maartensdijk
Meerkerk
Molenaarsgraaf
Nieuwegein
Nieuwland
Nieuw-Beijerland
Nieuw-Lekkerland
Nieuwpoort
Noordeloos
Oosterwijk
Oostvoorne
Ottoland
Oud-Alblas
Rhenen
Rhoon
Papendrecht
Ridderkerk
Rotterdam
Schelluinen
Schoonrewoerd
Sint-Annaland (Zeeland)
Sleeuwijk
Sliedrecht
Spijk
Streefkerk
Tienhoven
Tholen
Uitwijk
Utrecht
Vianen
Vuren
Vlaardingen
Werkendam
Wijngaarden
Zeewolde
Zeist
Zundert
Zuilichem
Zwijndrecht

Crematoria

Crematorium "Essenhof" te Dordrecht 
Crematorium Yardenhuis van Rotterdam te Rotterdam-Zuid
Crematorium "Hofwijk" te Rotterdam
Crematorium 't Lief te Beesd
Crematorium "Minnendael" te Zwijndrecht
Crematorium "Hoeksche Waard" te Heinenoord
Crematorium "Beukenhof" te Schiedam
Crematorium "Zuylen" te Breda
Crematorium "Noorderveld" te Nieuwegein
Crematorium "Jonkerbos" te Nijmegen
Crematorium "Den en rust" te Bilthoven
Crematorium "Daelwijck" te Utrecht
Crematorium "Schoonselhof" te Antwerpen (BE)
Crematorium "Moscowa" te Arnhem
Crematorium Yardenhuis van Brabant te Oosterhout
Crematorium "De Linge" te Tiel

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

reacties van mensen

E-mails / kaarten

In de afgelopen jaren hebben wij heel veel emails / kaarten ontvangen met persoonlijke reacties. Hieronder worden een aantal van deze reacties weergegeven. Uiteraard op een zodanige wijze dat privacy gewaarborgd blijft.

Reacties

Reactie 1
Nogmaals bedankt voor jullie professionele ondersteuning. Nadenkend wat ons de afgelopen anderhalve week is overkomen, zijn we dankbaar dat wij jullie hebben ontmoet. Onze wegen kwamen samen en we hebben onze ..... stijlvol en eerbiedig naar een mooie rustplaats mogen brengen. Jullie hebben het druk., dat weten we. Toen jullie zeiden: "Twee dagen eerder hadden wij jullie niet kunnen helpen", beseften we dat het geheel dan heel anders had verlopen. Wij zijn erg tevreden, het geeft ons rust. Onze complimenten. (P.S.: Ook bewondering van mensen gehoord die tijdens de dienst, begrafenis en condoleance aanwezig waren).

Reactie 2
We denken met warme gevoelens terug aan de tijd rondom het overlijden van ..... We zijn zijn dankbaar voorde persoonlijke zorg die aan ons is besteed. Jullie enorme menselijke inzet, jullie begrip, jullie begeleiden, jullie rust en jullie speciale aandacht voor een ieder van ons, is voor ons van bijzondere waarde. Dat zal ook altijd in onze herinnering blijven.

Reactie 3
Na jullie komst kwam er rust in huis, maar ook daadkracht en dat voelde voor ons heel goed aan, we waren daardoor eensgezind in de te nemen beslissingen. We voelden dat jullie naast ons stonden. Jullie hebben in de afgelopen periode tegen ons gezegd: "we doen gewoon ons werk", maar het is wel zo dat jullie je werk doen vanuit een achtergrond en met een levensvisie die ons veel goed heeft gedaan. We hopen dat jullie je werk op deze wijze kunnen en mogen voortzetten.

Reactie 4
Ik wil nogmaals mijn dank uitspreken voor de bijzonder deskundige, prettige en menselijke begeleiding, ondersteuning en samenwerking. Ik begrijp nu waarom ....., toen wij vooraf over het overlijden en de begrafenis spraken, zo specifiek aangaf dat jullie de uitvaart moesten verzorgen. Ook van mensen die ik na de uitvaart heb gesproken heb ik niets dan positieve berichten gehoord.

Reactie 5
Ik geef jullie persoonlijk, naast mijn dank graag bloembollen, omdat die bij mijn ..... hoorden. Ik geef ze aan julie opdat, als ze eenmaal zullen bloeien in je tuin, je ervan overtuigd mag zijn, dat we nog veel aan jullie denken en diep respect hebben voor jullie keuze gehoor te geven aan je roeping.

Reactie 6
We hebben het als familie heel fijn gevonden dat we alle ruimte kregen zelf de zaken te regelen en te doen zover wij dat konden, terwijl we jullie sturende handen op de achtergrond wisten. De cd van de uitvaartdienst en de plechtigheid op de begraafplaats is nu al voor ons een kostbaar bezit en ook de tip om onopvallend foto’s te maken hebben wij opgevolgd. Deze gemaakte foto’s zijn ons dierbaar. Hartelijlk dank voor alles!

Reactie 7
Vriendschap ondervinden is heel bijzonder. Jullie gaven dit aan mij toen ik eenzaam was. Jullie bleven een stukje meelopen op de weg die moeilijk was en zwaar voor mij. Ik kijk met dankbaarheid terug, ondanks mijn verdriet. Hartelijk dank voor de mooie en toepasselijke dienst. Ik luister er nog heel veel naar.

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

vacatures

Geen vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures binnen onze organisatie. 

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

privacy en voorwaarden

AVG wetgeving

In verband met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming op 25 mei 2018 is onze werkwijze daar waar nodig aangepast. Via deze pagina kunt u kennis nemen van ons privacybeleid, onze algemene voorwaarden, en ook welk opdrachtformulier er getekend moet worden tijdens de eerste bespreking van een uitvaart

Downloads

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

vul hier een titel in

AVG wetgeving

In verband met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming op 25 mei 2018 is onze werkwijze daar waar nodig aangepast. Via deze pagina kunt kennis nemen van ons privacybeleid, onze algemene voorwaarden, en ook welk opdrachtformulier er getekend moet worden tijdens de eerste bespreking van een uitvaart

Downloads
Lorem ipsum

Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit 

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

plaatsen
overzicht

Wij verzorgen uitvaarten overal waar wij gevraagd worden. Inmiddels zijn we in 72 plaatsen en 16 crematoria geweest. Kortom: wij zijn overal inzetbaar. Ook al is dit op grotere afstand, in overleg is veel mogelijk.