Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Muziekbestanden
Foto impressie
Uitvaartfotograaf
Videoregistratie
Livestream
Audio-opname
Toestemming /
AVG wetgeving

muziekbestanden

Muzieknummers op maat

Wij beschikken over de software en de vaardigheden om muzieknummers te bewerken. Soms moet een muzieknummer ingekort worden of  een applaus verwijderd aan het einde van het nummer.  Ook deze details zijn belangrijk en verdienen daarom onze aandacht.

LP's

Soms komt er een oude LP uit de kast bij de muziek- voorbereidingen. De vraag is dan om een nummer vanaf de LP om te zetten naar de afspeeltechniek van nu. Ook daarin kunnen wij voorzien.

Streaming

Regelmatig krijgen we een Spotify afspeellijstje aangeleverd van familie met de gewenste muzieknummers. Vaak downloaden we daarvan de nummers om niet afhankelijk te zijn van het internet. Bij storingen kunnen tijdelijk streamingsdiensten niet functioneren.

YouTube

Heel vaak wordt door de familie gezocht op YouTube naar passende uitvoeringen van een bepaald nummer of muziekstuk om te gebruken bij de uitvaart. Wij adviseren om de betreffende YouTube-linken naar ons te mailen / appen. Wij dragen dan zorg dat op een professionele wijze de muziek kan worden afgespeeld door middel van een MP3. Daarbij wordt gelet op het verwijderen van reclame.

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

foto impressie

Doel

Indien gewenst, kunnen we van een uitvaart een foto-impressie maken. Redenen tot het maken van foto's kunnen onder andere zijn: 

  • Jonge kinderen die een ouder verliezen. Voor hen kan het later van grote waarde zijn.
  • Voor familieleden of vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.
  • Voor uzelf. Het kan u helpen om een completer beeld van een uitvaart te krijgen.
Eenvoudig

Een foto-impressie is geen gedetailleerd fotoverslag. Het is een eenvoudig verslag van enkele hoofdpunten van de uitvaart. Deze foto's worden veelal met een smartphone gemaakt door ons als uitvaartverzorging. Voor een breder fotoverslag wordt de uitvaartfotograaf gevraagd. 

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

uitvaartfotograaf

Waardevol

Een periode van afscheid en ook de voorbereidingen van de uitvaart worden vaak in een roes beleefd. Zeker als het overlijden van een dierbare geheel onverwacht is. Dan is het bijzonder waardevol om later foto's te hebben van de mooie en dierbare momenten die een afscheid ook laat zien. Dit (digitale) fotoalbum wordt dan een bron van gesprek met anderen en zo kan worden terug gezien op een bijzondere en emotionele periode. 

Op maat

De uitvaartfotograaf werkt op maat. Dit betekent dat vooraf de wensen goed in kaart worden gebracht. Het fotoverslag kan ingetogen zijn of juist uitgebreid. Uiteraard zijn er daardoor verschillende tarieven. Ook dit wordt vooraf besproken.

Digitaal / Album

De foto's worden professioneel gemaakt en waar nodig nabewerkt en is daarmee niet te vergelijken met een eenvoudige foto-impressie. De foto's worden digitaal geleverd, indien gewenst kan het ook gepresenteerd worden in een album / fotoboek. 

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

videoregistratie

Film

De laatste jaren zien wij dat mensen vaker met hun mobiele telefoon delen van de uitvaart vastleggen. Los hiervan kan het heel waardevol zijn om, in plaats van foto's, een professionele videoproductie te maken. Dit hebben wij in de afgelopen jaren meerder keren laten verzorgen, met werkelijk een heel mooi resultaat. 

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

livestream

Het nieuwe meebeleven

Sinds de corona-pandemie is het gebruik van een livestream ook bij  de uitvaart toegenomen. Het zal een blijvende mogelijkheid zijn om op deze wijze een plechtigheid te kunnen meebeleven.

Eenvoudig

In de meeste uitvaartcentra en kerken is een eenvoudige livestream registratie mogelijk. Op plaatsen waar dit niet aanwezig is, kunnen wij toch voorzien in zo'n livestream. Deze wordt getoond op het Youtube kanaal van de SDG Dienstenverlening.

Professionele weergave

Als er een vraag is om meer toepassingen in de livestream: bijvoorbeeld meerdere camera's, doorlinken van muziek, powerpointpresentaties, dan kunnen wij zorgen voor een professionele registratie en uitzending. Het kostenplaatje wordt uiteraard vooraf overlegd. 

Audio-opname

Het zal u na het voorgaande gelezen te hebben duidelijk zijn, ook een goede audio-opname kunnen wij verzorgen. In veel uitvaartcentra en kerken is daartoe ook een mogelijkheid.

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

audio-opname

Audio

Het verzorgen van een audio-opname van de afscheidsdienst kunnen wij verzorgen. De audio opname van de afscheidsdienst wordt dan geleverd via een downloadlink. Zolang het mogelijk is, kunnen we op dit moment ook nog de opname aanleveren via een CD. Meer en meer neemt het gebruik van CD's af, maar vooral ouderen vinden het fijn als de dienst op een 'ouderwetse vertrouwde' manier kan worden teruggeluisterd.

Titel

Tekst

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

toestemming / AVG wetgeving

Toestemmingsformulier

Voor het maken van een audio-, foto-, of videoverslag hebben wij toestemming nodig van de opdrachtgever. Daarvoor zijn de volgende formulieren beschikbaar.

Livestream

Vaak wordt op een afscheidspagina een link geplaatst van de livestream. Deze link moet vanwege de AVG wetgeving na de afscheidsdienst van de pagina worden verwijderd. Als een livestream van een kerk is doorgelinkt op de afscheidspagina, is vaak de dienst nog wel terug te zien op de website van de kerk.

Wissen

Opname bestanden worden door ons 7 dagen na het aanleveren aan de familie gewist. Uiteraard na een terugkoppeling of de bestanden in goede orde zijn ontvangen.

Vragen? Direct persoonlijk contact!

Nieko Noordzij

info@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

de waarde van een uitvaartfoto

Bij bijzondere momenten maken wij met onze smartphone wel eens snel een foto. Van de familiedragers, de rouwauto voor het huis, enz. Het blijken achteraf de meest waardevolle foto's. De bijdrage van een professionele uitvaartfotograaf kan van grote betekenis zijn om de uitvaart in beelden  vast te leggen.