Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Ik ben Yvonne Verhaar en opgegroeid in Alblasserdam. Sinds enkele jaren woon ik in Zwijndrecht. Een ondersteunende taak past bij mij. Daarom vind ik het waardevol deze taak als algemeen medewerkster te mogen uitvoeren binnen de organisatie van SDG / Noordzij Uitvaartverzorging.

Vrijwel vanaf het begin ben ik als algemeen medewerkster betrokken bij Noordzij Uitvaartverzorging. Dit is inmiddels alweer vele jaren. Eigenlijk ben ik met de organisatie vergroeid en heb ik daardoor van binnenuit de ontwikkeling van het bedrijf kunnen meemaken.

Ik verzorg allerhande ondersteunende en voorwaardenscheppende taken, binnen en buiten het kantoor, die het mogelijk maken dat het hele team goed kan functioneren. U kunt mij soms ook ontmoeten, als ik in mijn kleine bedrijfsautootje bijvoorbeeld rouwkaarten kom brengen of juist ophalen voor het aanleveren bij PostNL. In drukke tijden komt het soms voor dat ik ook uitvaart assisterende werkzaamheden uitvoer. 

Naast mijn werk, ben ik graag bezig in mijn glasatelier en ben ik wekelijks te vinden op de kunstacademie te Mechelen. Soms maak ik in mijn atelier een klein glasontwerp als troostgeschenk en zo komt de kunst en het uitvaartwerk weer samen.