Linda van Kampen

Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Ik ben Linda van Kampen, opgegroeid in de Alblasserwaard. De zorgkant is mij niet vreemd. Voorheen ben ik in de verzorging werkzaam geweest. De laatste jaren werk ik met veel passie als overledenenverzorgster.

De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het werken in de verzorging komen zeker van pas bij het werk wat ik nu doe: de overledene verzorgen en het assisteren bij de opbaring van de overledene. Kennis hebben van ziektebeelden, verpleegsituaties en de sfeer van zorginstellingen van binnenuit kennen, dragen bij om mijn werk nu goed te kunnen uitvoeren. Ik kan daardoor ook snel en goed aansluiten bij de nabestaanden, wat ten goede komt aan de laatste verzorging van de overledene.

Daarnaast heb ik mij verdiept door middel van opleidingen en cursussen om de situatie rond de uitvaart goed te kunnen begrijpen. Dit vormt een goede basis om de situatie, ook rond de laatste verzorging van de overledene, goed te kunnen inschatten.

Met Jan en Nieko Noordzij werk ik alweer vele jaren samen. De klik in de samenwerking was er vanaf het begin. Dit is fijn en voor mij en een belangrijke voorwaarde in dit werk. Naast het uitvoeren van de laatste verzorging, assisteer ik ook vaak met de opbaring van de overledene of doe soms andere werkzaamheden. Ik vind het waardevol om deze functie in dit mooie bedrijf te mogen vervullen.

Als we elkaar moeten ontmoeten vanuit mijn functie als overledenenverzorgster, hoop ik u met empathie en liefde bij te staan.