Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Ineke Nelemans. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 volwassen zoons en een schoondochter. Ik ben in Dordrecht geboren en woon momenteel in Herwijnen.

Oorspronkelijk werkte ik als logopedist in een ziekenhuis en later in een verpleeghuis. Daarnaast had ik sinds 2007 een eigen praktijk als stempedagoog.  Ik gaf lessen  stemvorming aan sprekers en zangers, organiseerde workshops en koorreizen samen met Niels Kuijers; koordirigent. Zo kwam mijn creatieve kant ook tot zijn recht. 

In een periode waarin ik persoonlijk veel met verlies en rouw te maken had, voerde ik gesprekken met Nieko over zijn vak.  De intensiteit en de geheel eigen kleur en sfeer van ieder sterven en van het stervensproces hebben mij toen diep geraakt. Hier is het zaadje geplant voor een overstap naar een nieuw vakgebied. 

Sinds oktober 2021 werk ik binnen het team van Jan en Nieko als uitvaartassistent en inmiddels ook als uitvaartbegeleider. Na een theoretische opleiding en een gedegen stage- en inwerkperiode bekwaam ik mij steeds verder in het vak. 

Vanuit een kerkelijke opvoeding en op latere leeftijd een persoonlijke spirituele ontwikkeling heb ik mijn horizon verbreed. Ik sta open voor zienswijzen vanuit verschillende culturen en inspirerende mensen van vroeger en nu. Ik zing graag. Geniet van de natuur, tuinieren, van de dialoog, kunst en cultuur, een goed boek. Van een stapje naast het bekende. 

Inmiddels ben ik naast de uitvaartwerkzaamheden een nieuw eigen bedrijf gestart, gebaseerd op mijn kennis, kunde en ervaring. Hier vanuit begeleid ik mensen rondom het levenseinde. Op verschillende manieren kan ik u bij staan naar het sterven toe en ook in de rouwfase kunt u gebruik maken van mijn diensten. U vindt meer informatie op mijn website:  www.inekenelemansdienstverlening.com 

Graag begeleid ik u met evenveel passie, liefde en zorgvuldigheid als Jan en Nieko.