ver­zekeringen

Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Ongeacht waar u verzekerd bent, u kunt een uitvaart altijd door ons laten verzorgen. In de achterliggende jaren hebben wij nog niet meegemaakt dat een maatschappij niet heeft uitgekeerd.

Oude polissen
Natura
oude polissen

Ook heel oude polissen, al hebben ze soms maar een waarde van f. 25,- kunnen nog steeds uitgekeerd worden. Wij achterhalen bij welke maatschappij de verzekering uiteindelijk is ondergebracht en kunnen voor u de uitkering daarvan aanvragen.

Vragen? Direct persoonlijk contact!
Johan Noordzij

johan@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

natura

Alleen de zogenaamde 'natura verzekering' keert niet helemaal volledig uit. Dit komt omdat bij een natura verzekering geen geldbedrag, maar levering van diensten en goederen verzekerd worden. Dat staat duidelijk op de polis vermeld. De verzekeringsmaatschappij bepaalt welke uitvaartverzorger naar u toekomt. Desondanks hebben heel wat mensen er toch voor gekozen om de uitvaart door ons te laten verzorgen. De natura verzekering keerde een bedrag aan ons uit en de familie betaalde het resterende gedeelte. Overigens werd dit vooraf heel open gecommuniceerd zodat er achteraf geen verrassingen waren.

Vragen? Direct persoonlijk contact!
Johan Noordzij

johan@sdgdienstenverlening.nl
078 69 184 05

Blog en nieuws

Blog  •  9 april 2020

Ficaborp orposam quidit eius es ide doluptat lorem

> Meer lezen

Nieuws  •  20 april 2020

Itatiis aut quam, se odiaerro modi qui

> Meer lezen

Blog  •  9 april 2020

Equi sitatat iorererorest aut ent itatiis ipsum dolor

> Meer lezen