25-jarig jubileum

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de broers Jan en Nieko Noordzij hun uitvaartonderneming zijn gestart. Ze zijn een begrip in de hele omgeving geworden. De broers vonden het leuk om dit feit op een waardevolle manier te markeren, en maakten hierbij gebruik van hun beider hobby’s. (Dit blog wordt als persbericht gepubliceerd in verschillende streekkranten)

Noordzij 2691

Naast hun werk als uitvaartverzorger is Jan organist en componeert hij muziek, en is Nieko dichter en schrijft hij poëzie. Vorig jaar maakte Nieko het gedicht: ‘Wij zijn hier maar even.’ Jan heeft hierbij muziek gecomponeerd, zodat het ook gezongen kan worden.

De broers besloten dit lied te gebruiken om hun 25-jarig jubileum te markeren. De muziek is opgenomen en ingezongen in de dorpskerk te Giessen-Oudekerk, waarna er passende filmbeelden toegevoegd zijn. Het resultaat is een unieke muziekvideo die voor iedereen beschikbaar is. Het kan gebruikt worden bij een uitvaartplechtigheid, maar het lied kan ook live gezongen worden. Op aanvraag wordt de muziekpartituur gratis gemaild. Belangstelling? Stuur even een mailtje. 

De muziekvideo is inmiddels online gepresenteerd. Het duurt nog even, maar op zaterdag 14 oktober 2023 zal er een concert gegeven worden in de dorpskerk te Giessen-Oudekerk, waarbij dit lied live te horen zal zijn. Aansluitend hopen Jan en Nieko in het verenigingsgebouw De Oude School ook een receptie te geven.

Beiden kijken met dankbaarheid, maar ook trots terug op 25 jaar samenwerken. “Het is een voorrecht om niet alleen broers, maar tegelijk ook vrienden en collega’s te zijn. We beseffen hoe uniek dit is!” 

Luister en bekijk via deze link de muziekclip
Wij zijn hier maar even - YouTube 

Geschreven door

Jan Noordzij

jan@noordzijuitvaartverzorging.nl

Deel dit blog op: