Verzekeringen

Uitvaartpolissen 1

Ongeacht waar u verzekerd bent, u kunt een uitvaart altijd door ons laten verzorgen. In de achterliggende jaren hebben wij nog niet meegemaakt dat een maatschappij niet heeft uitgekeerd.

Oude polissen: Ook heel oude polissen, al hebben ze soms maar een waarde van f. 25,-- kunnen nog steeds uitgekeerd worden. Wij achterhalen bij welke maatschappij de verzekering uiteindelijk is ondergebracht en kunnen voor u de uitkering daarvan aanvragen.

Natura: Alleen de zogenaamde 'natura verzekering' keert niet helemaal volledig uit. Dit komt omdat bij een natura verzekering geen geldbedrag, maar levering van diensten en goederen verzekerd worden. Dat staat duidelijk op de polis vermeld. De verzekeringsmaatschappij bepaalt welke uitvaartverzorger naar u toekomt. Desondanks hebben heel wat mensen er toch voor gekozen om de uitvaart door ons te laten verzorgen. De natura verzekering keerde een bedrag aan ons uit en de familie betaalde het resterende gedeelte. Overigens werd dit vooraf heel open gecommuniceerd zodat er achteraf geen verrassingen waren.