SDG Dienstenverlening

SDG: In 1998 zijn wij als broers Jan en Nieko gestart met de SDG Dienstenverlening waarin uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding gecombineerd wordt. SDG staat voor: "SamenwerkenDe Gebroeders". 

Logo: We hebben natuurlijk allebei onze eigen persoonlijkheid en vaardigheden, maar er is ook een gemeenschappelijk deel. Dit wordt tot uitdrukking gebracht in ons logo dat opgebouwd is uit twee afzonderlijke persoonlijke foto's van ons. Hieruit is een silhouet gemaakt. Deze zijn zodanig samengevoegd dat een deel van onze personen samenvalt. We zijn geen tweeling, maar hebben duidelijk heel veel gemeenschappelijk en staan beiden met visie voor ons werk.

logo-sdgLogo: De "SamenwerkenDe Gebroeders" Jan en Nieko Noordzij

Dienstenverlening: Uitvaartverzorging & Ritueelbegeleiding. Een waardevolle combinatie. Naast het praktische/organisatorische uitvaartwerk hebben we binnen de ritueelbegeleiding onze persoonlijke diensten ondergebracht die wij kunnen toevoegen aan onze uitvaartverzorging. (Zie voor meer info in het menu links bij: Ritueelbegeleiding). Duidelijk is dat we meer zijn dan alleen uitvaartverzorgers. Om deze reden vonden we de naam begrafenisonderneming, of uitvaartonderneming niet toereikend. Vandaar dat we gekomen zijn op: SDG Dienstenverlening.