Rouwauto's / Volgauto's

Wagenpark 2

  1. Ons eigen rouwvervoer
  2. Staatsie rouwvervoer (in verschillende kleuren)
  3. Alternatief rouwvervoer

In ons bedrijf beschikken wij over een eigentijdse Mercedes rouwauto (primeur in de uitvaartbranche!!), met daarbij twee bijbehorende Mercedes volgauto's. Hier zijn we uiteraard heel erg blij mee en trots op. (Zie 1e link hierboven). Maar natuurlijk leveren wij ook een staatsie rouwauto (met indien nodig bijpassende volgauto's) in de kleuren donkergrijs, zwart, lichtgrijs of wit. (Zie 2e link hierboven). Verder hebben wij op verzoek van families in de afgelopen jaren ook gebruik gemaakt van alternatief rouwvervoer. (Zie 3e link hierboven). Welk rouwvervoer er wordt gebruikt bij een uitvaart, wordt vooraf altijd besproken en overlegd.

Rouwvlaggetjes: Als een familie besluit om met eigen personenauto's achter de rouwauto aan te rijden, dan worden alle personenauto's, bij het formeren van de rouwstoet, door ons voorzien van 2 rouwvlaggetjes. Dit geeft duidelijkheid voor de overige weggebruikers.

Rolstoelauto: Als iemand van de familie rolstoelafhankelijk is, dan kunnen we zorgen voor een (reclamevrije) rolstoelauto. Deze zijn beschikbaar in de kleuren zilvergrijs, en donker antraciet.

Extra: Als er achter de rouwstatie mensen meelopen, kan (uiteraard na overleg) uit het oogpunt van veiligheid ons kleine bedrijfsautootje aansluiten. Dit voorkomt dat achteropkomend verkeer te dicht achter de rouwstoet komt. Voor mensen die achteraan lopen is dit veiliger.

Medewerkster