Rouwdrukwerk

rouwdrukwerk rpi

Voorraad: In het rouwdrukwerk zijn heel veel keuzemogelijkheden. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zie onze: collectie rouwkaarten

Bestellen: Tijdens het gesprek kan een familie ook kiezen uit een map, met daarin de overige rouwkaarten van onze leverancier. Als wij een model kaart niet op voorraad hebben, dan wordt deze besteld en opgehaald bij de leverancier. Hierdoor kan het alleen wel voorkomen dat de verzending van het rouwdrukwerk een soms dag vertraging oploopt. Er zijn natuurlijk meerdere leveranciers van rouwkaarten. Mocht een familie hun keuze niet kunnen maken, dan kunnen we natuurlijk ook elders kaarten bestellen.

Rouwkaart op maat: Naast de 'standaard' rouwkaarten worden door ons met regelmaat rouwkaarten op maat gemaakt. Uiteindelijk is niets persoonlijker dan een eigen ontwerp. Soms wordt dit geheel door ons samengesteld, andere keren komt een familie met een voorstel dat door ons wordt uitgewerkt.

Traditionele rouwkaart: Voor alle duidelijkheid willen wij aangeven, dat ook de traditionele rouwkaart met zwarte- en/of grijze rand altijd bij ons in voorraad is.

Digitale rouwkaart: Als een familie het wenst, wordt door ons van de rouwkaart ook een digitale versie geleverd.

Liturgieboekjes: Naast het verzorgen van de rouwkaarten, kunnen wij ook het drukwerk van liturgieboekjes t.b.v. de uitvaartdiensten verzorgen. Vaak worden liturgieboekjes met een zelfde lay-out opgemaakt als de rouwkaart, zodat e.e.a. een geheel vormt.

Bedankkaartjes: Een oude gewoonte, die nog niet geheel voorbij is, is het versturen van bedankkaartjes (vroeger aangeduid als 'dankbetuigingen') enkele weken na de uitvaart. Ook het drukwerk hiervan kunnen wij verzorgen. Steeds meer komt het voor dat bedankkaartjes d.m.v. foto's, enz. een persoonlijker karakter krijgen.

Om te downloaden:

P.S.: Met regelmaat komt het voor dat familieleden zelf rouwdrukwerk willen (laten) verzorgen. Hier staan wij gewoon open voor. 

Verzenden: Bij het versturen van rouwkaarten moeten speciale rouwpostzegels gebruikt worden. Verder moeten de rouwkaarten aangeleverd worden in en zgn. rouwverzendset. Dat zijn speciale verzamelenveloppen waarin 30 a 40 rouwkaarten passen. Op deze wijze herkent PostNL het rouwdrukwerk en wordt het met prioriteit verzonden.

Rouwpostzegel     Rouwverzamelenvelop