Vragen? Neem contact met ons op!

078 69 184 05

Mijn achternaam Noordzij doet vermoeden dat ik familie ben van Jan en Nieko Noordzij. Dat is juist, want ik ben een neef. Bijzonder en mooi tegelijk om met elkaar te mogen samenwerken. 

Na bijna 15 jaar als belastingadviseur in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest heb ik ervoor gekozen om me toe te leggen op een ander soort dienstverlening. Omgaan met mensen heeft altijd al mijn belangstelling gehad, maar bij mij is het verlangen gegroeid om dichter bij het ‘menszijn’ werkzaam te zijn. SDG heeft mij de kans geboden om dit verlangen concreet te ervaren in het uitvaartwerk. In de afgelopen tijd heb ik dit werk ervaren als intiem, eerlijk en betekenisvol. De komende tijd zal ik mij binnen SDG verder bekwamen tot uitvaartleider en uitvaartspreker /- pastor en de nodige cursussen volgen.

Verder ben ik sinds enkele jaren bezig met een opleiding tot geestelijk verzorger aan de Radboud Universiteit. Hiervoor heb ik ook theologie gestudeerd. Deze kennis en ervaring geeft mij een uniek venster op het gebied van de hedendaagse beleving van religie, geloof en zingeving. Mijn wens is om dit, na de afronding van mijn opleiding, ook in de praktijk toe te passen als geestelijk verzorger / counselor op het gebied van zingeving en spiritualiteit. 

Tenslotte biedt mijn werkervaring als belastingadviseur de mogelijkheid u ook van dienst te zijn bij financiële vragen rondom een overlijden, bijvoorbeeld de aangifte erfbelasting.