Live muziek sopraan en orgel (of piano)

Sinds het uitbreken van de corona-pandemie is het met elkaar zingen niet meer zo vanzelfsprekend. Er wordt bij uitvaarten in kerken nu veel gebruik gemaakt van muziekopnamen die afgespeeld worden. Ook worden muziekteksten gedeclameerd. In plaats hiervan bieden wij u vanuit onze uitvaartonderneming een waardig alternatief.

Jan Noordzij is naast zijn beroep als uitvaartverzorger bij velen ook bekend als organist. Hij kan voor u, samen met mezzosopraan Anne-Laure Dollié, muziek met zang verzorgen. Of het nu gaat om de psalmen/gezangen, klassieke muziek zoals een Ave Maria, Pie Jesu, enz., een improvisatie of meer populaire muziek, het kan allemaal. Jan maakt indien nodig de transcripties voor sopraan en orgel.

Live muziek is niet alleen persoonlijker, het biedt ook meer troost, beleving en verbinding. De reacties van mensen zijn zeer lovend. De live muziek wordt als bemoedigend en ontroerend ervaren, wat een absolute meerwaarde is!

Voorbeelden van live muziek van Jan en Anne-Laure:

Muziek bij de uitvaart 2

Voor een optreden op plaatsen waar geen orgel en/of piano aanwezig is maakt Jan, voor het begeleiden van Anne-Laure, gebruik van zijn eigen portabable orgel.